Entre reflexions i costures

slowfashionI cada vegada m’agrada més això del slow fashion, i fer les coses una mica diferents, amb més consciència social i medioambiental. Que amb la que ens està caient per a totes bandes, entre que ens carreguem el planeta i el desastre polític i social que impera, només queda veure que podem fer cadascú desde la nostra posició. L’antic lema de pensa globalment, actua localment segueix sent igual de cert. Així doncs seguiré amb la il.lusió que hi poso en tot, i cuidant el meu entorn, i fent més i més feliços als meus, i regalant somriures a tothom i fer el millor que pugui la meva feina. I mira, si tots ens posem d’acord i hi posem una mica de la nostra part, podem retornar una mica de color i alegria al món, no us sembla??? feliç dissabte!!

PD. I tot i que no us ensenyi res, no us penseu que no estic fent coses, que una no sap estar paradeta! Estic cosint i cosint com una boja faldilles i pantalons i xalecos i avançant en nous projectes i embolicada entre encàrrecs i fires i producció per alguna botiga…..ah, possible botiga online properament!

Y cada vez creo más en el slow fashion, en el hacer las cosas un poco diferentes, con mas conciencia social y medioambiental. Que con la que está cayendo por todos lados, entre que nos cargamos el planeta y el desastre político y social que impera, sólo queda ver qué podemos hacer cada uno desde nuestra posición. El antiguo lema de piensa globalmente, actua localmente sigue siendo igual de cierto. Así pues seguiré con la ilusión que pongo en todo, y cuidando mi entorno, y haciendo felices a los míos y regalando sonrisas a todo el mundo y haciendo lo mejor que sepa mi trabajo. Y mira, si todos nos ponemos de acuerdo y ponemos un poco de nuestra parte, podemos retornar un poco de alegría y color al mundo, no os parece?? feliz sábado!!

PD. y aunque no os haya enseñado nada, no os penseis que no estoy haciendo cosas, que una no sabe estar quietecita! estoy cosiendo y cosiendo falditas, y pantalones y chalecos y avanzando lento en nuevos proyectos y liada entre encargos y ferias y producción para alguna tienda… ah, y posible tienda online proximamente!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s